Institut za strateške studije - Osijek (Hrvatska)
PANON PROFIL Osnivanje Statut UPRAVNA TIJELA Program Think Tank Panon tim ► Produkcija Radovi u Hrvatskoj Radovi na međunarodnoj razini PRIJEDLOZI ZA NAGRADE Gospodarstvo Društvo

Produkcija

Većina članova Panon instituta je zaposlena, manji dio je u mirovini, a neki su (Sekcija mladih) i bez zaposlenja. Svi oni imaju značajnu znanstvenu i stručnu produkciju – objavljuju stručne i znanstvene radove u okviru svojeg profesionalnog rada i/ili u slobodnom vremenu – realizirajući svoje stručne i znanstvene afinitete.

Jedan dio svojeg slobodnog vremena i svojih sposobnosti ovi su znanstvenici udružili u Panon institut u okviru već rečenih nastojanja (vidi Osnivanje Panona). S tog naslova treba promatrati i ovaj pregled objavljenih radova; veći broj radova su intelektualno vlasništvo autora s naznakom mjesta zaposlenja, a manji broj radova, koji je nastao u okviru aktivnosti Panona, intelektualno je vlasništvo Panon instituta - što je u tim radovima i naznačeno.

Pregled radova se ovdje daje javnosti kao skupna referenca okupljenih znanstvenika i kao informacija stručnoj javnosti glede eventualne suradnje na nekim od (budućih) projekata. Popis objavljenih radova (a) u Hrvatskoj i (b) na međunarodnoj razini daje se u izborniku lijevo.

Za skraćeni pregled produkcije može poslužiti i PPP s jednog od sastanaka u Vukovarsko srijemskoj županiji (ovdje)

Idi na vrh stranice